Експерти


Красин Димитров

Г-н Красин Димитров завършва УНСС със специалност Магистър по икономика, управление и организация на промишлеността, след което придобива и магистратура по бизнес администрация (MBA) от Университета на Линкълн, Великобритания. През повече от 30-годишната си кариера г-н Димитров е бил заместник-министър на икономиката и енергетиката, инвестиционен банкер, финансов експерт и ръководител на множество мисии на Европейския съюз и USAID, изпълнителен директор на частни компании и лектор в Бургаския свободен университет. Говори английски, руски и сърбохърватски език.

Договор

Радослав Бозаджиев

Г-н Радослав Бозаджиев притежава магистърска степен по Международни икономически отношения от УНСС. Професионалната му кариера включва както публични, така и управленски позиции в частния сектор. Г-н Бозаджиев е бил заместник-министър на икономиката и енергетиката, заместник-министър на отбраната, както и заместник-министър на труда и социалната политика. Участвал е в управлението и бордовете на директорите на множество предприятия като Гравис България, БС Глобъл Консултинг, Булгартабак, Летище Бургас, Северкооп Гъмза Холдинг и много други български и чуждестранни компании. Владее свободно английски и руски език.

Договор

Илиян Ганев

Г-н Илиян Ганев завършва магистратура по английска филология в СУ „Св. Климент Охридски“, след което и магистратура по бизнес администрация (MBA) в Университета на Торонто, Канада. Г-н Ганев има богат опит в основаването и развиването на компании в различни бизнес сектори, както в България, така и в чужбина, и управленски опит като изпълнителен директор на няколко български и международни компании в сферите на дистрибуцията на съдържание, бизнес развитието и управленските консултации. Владее свободно английски език.

Договор